Torsdag kväll

Hellu! Sitter här i soffan och äter glass framför Whalgrens värld, på riktigt en av mina favoritserier! Älskar denna familj alltså, så roliga och faktiskt väldigt vanliga, och är glad att serien gjorts för många har väldigt många fördomar om just "Whalgren" familjen vilket är onödigt eftersom de är fett sköna ;) 
 
Min torsdag har varit bra, jobbade fram till halv fem så ganska lång dag på jobbet. Sen åkte jag hem och hade typ ångest över en uppgift som skulle lämnas in idag, man skulle filma sig själv när man berättar om fördelar och nackdelar med digital kommunikation. Alltså peace of cake om man bara kunde skriva ett par sidor text om detta men att spela in sig själv??? Alltså nääää. Sen blev det ju verkligen i panik, spelade in en film och skickade in. Sen åkte till stallet och försökte tänka på annat, vilket gick ganska bra- Hector får mig alltid på bra humör, min finaste skrutt <333 
 
Vi red en sväng, jag, Malin och Annika. Cirka fyrtiofem minuter, mysigt och H skötte sig utmärkt och var ganska pigg vilket gör mig extra glad! Älskar när han viftar på huvudet och tar ett par trav steg iväg från skritt, så gullig <3 
 
Äntligen fredag imorgon och blev minst sagt överraskad när jag insåg att jag slutar tidigt också.. alltså drömmen dagen innan helg! Vi hörs någonting imorogn, puss och godnatt!Över en vecka sedan

Hej!! 
Över en vecka sedan sist, jag känner bara skit samma- kul att kika in här när man får en stund över och när man orkar skriva ner några rader :) Oftast efter jobbet och när man varit i stallet flera timmar efteråt är jag ganska slut och när är hemma däckar jag typ på soffan. Ibland undrar jag om jag har någon brist på något för jag somnar typ så fort jag sätter/lägger mig i soffan. Och då är inte det min tanke att jag SKA somna utan ofta försöker jag väl tvärtom hålla mig vaken.. vilket inte går. Eller så är man bara trött efter dagen helt enkelt, hur ska man veta? :)
 
Har haft en bra tisdag iallafall, full fart på jobbet och sen i stallet blev det en lugn barbacka tur på trettio minuter med Malin och hennes häst. Juste var och handlade foder däremellan också, Hector ska börja få lusern eftersom höt var något protein fattigt i år. Spännande att se i krubban om han åt allt- han är ju sååå kräsen. Inte ens betfor vill han ha?? Han är en riktig finsmakare ;)
 
Dags att gå och sova, ny dag imorgon. Alarmet är ställt på 05.15- tjoho! Godnatt <3Sunday

En sån där konstig söndag har det varit idag, mitt humör har varit UPP och NER konstant och det är lite jobbigt förstås.. det har dock haft sina anledningar- lyssna här: 
 
Det dåliga med denna dag började egentligen redan imorse när jag i panik inte visste om jag hade utsläpp i stallet eller inte. Blir så irriterad på mig själv för vet att jag kollade igår kväll och ändå kommer jag inte ihåg. Sååå strax innan åtta gick jag upp, gick ut på altanen och försökte se om några hästar var ute redan. Men icke... så sätter mig i bilen och när jag kör förbi första hagen ser jag att några är ute.. Alltså det här är ju en sådan löjlig sak att bli på dåligt humör för men kunde inte rå för det. Ilandsproblem minst sagt! Men jag älskar och sova och min sovmorgon försvann haha! 
 
Istället för att åka tillbaka hem igen svängde jag förbi hos mamma och pappa villet resulterade i att jag vände "tidig morgon" till något bra. Jag fick kvalitétstid med den <3 Vi åt frukost och sen gick jag och mamma en promenad med Dezzan i det fiiina vädret. Gjorde mig också gott. 
 
Jag åkte till stallet efter promenaden och när jag var klar med alla stall sysslor tog jag in Hector och gjorde iordning honom för en skritt-runda med Vendela och Vigge. Mysig tur, lugnt och skönt att bara åka häst genom skogen. Vendela passade t.o.m på att leta efter svamp längst med skogsvägarna ;) 
 
 När jag släppt ut H i hagen och rullade hemåt körde jag förbi mamma och pappa igen eftersom jag visste att Robin ändå inte var hemma. Problemet var att jag stötte på en överkörd katt precis där mamma och pappa bor, och nästa problem kom när jag insåg att de inte var hemma. Alltså neeeeeej kände jag direkt, jag satt där för mig själv i bilen, gråtandes började jag ringa runt till alla jag känner och tack och lov svarade Vendela. Hon kom förbi och kunde kolla så att katten verkligen var död och alltså inte led. Jag är verkligen för mesig, tål inte att se djur avlidna- det skrämmer mig och sen är det så jävla sorgligt att folk bara drar vidare när de kört över ett oskyldigt djur!! Jag visste även vilka ägarna var till katten och jag brukade stanna och klappa den när den vandrade förbi- så himla mysig och social. Usch vad livet är orättvist. 
 
Så det tyngde mig länge, jag började liksom gråta när jag och Robin satt och åt pizza senare på kvällen. Jag bara tål det inte... kan inte hantera känslorna som kommer över mig. Kanske påminner sånna här situationer mig om jobbiga saker man varit med om när det kommer till ens egna djur. När vi tog bort Lizzy bland annat, det värsta jag varit med om i livet. 
 
Men nu ska jag inte prata vidare om hemskheter, resten av kvällen har spenderats i soffan med mina två killar- Robin och våran Månz. Vi har bara legat och latat oss och kikat på massa youtube klipp som vi gör när vi inte kommer på något annat att kolla på. Nu ska jag sätta alarmet till imorgon, sen bädda ner mig i sängen! Hoppas på bra sömn inatt, känns som att jag behöver det idag. Godnatt <3
 Fina vovven <3