Nu är jag tillbaka!!

Long time no see eller vad ska man säga när man har haft en låång paus från bloggen. Hej iallafall!! Förstår om ni inte är inne här längre då uppdateringen är sämst... men man kan minst sagt säga att det varit lite mycket på sistone. Jobbet tar upp hela dagarna plus att jag lätt tar hem det, t.ex. när man inte ens hinner webbrapportera på plats utan måste släpa hem dator för att göra det på helgen.
 
Sen har jag börjat plugga på sidan av jobbet, det är ett par kurser som har med barnomsorg att göra. Kommunikation, pedagogiskt arbete, pedagogiskt ledarskap och specialpedagogik. Vi får se hur det går helt enkelt för just nu känner jag att jag INTE hänger med eftersom jag jobbar heltid och har hästen som faktiskt går före. Tanken var att jag skulle få använda några timmar på jobbet till att läsa/göra uppgifter men som sagt, tiden och att det finns alldeles för mycket att göra hindrar detta. Fortsättning följer helt enkelt! 
 
Och så har det ju varit bröllop också, min syster gifte sig förra helgen och själv var jag brudtärna förstås <3 Så himla fint allting och det var verkligen en lyckad dag! Mycket planering och fix inför detta såklart och ännu en orsak till att bloggen legat i dvala ett bra tag ;) 
Ska försöka göra mitt bästa när det kommer till bloggen och att skriva/uppdatera här oftare. Men som jag har sagt, det är svårt att hinna med  allt man vill :) 
Vackraste bruden, min fina fina syster <333
Jag och Robin <3
Världens bästa systerdotter, Elona!
Isa och Johanna ställde upp som hjälp under bröllopet, Johanna fixade bland annat mitt hår!
Min älskade mamma <3
Min tvillingbror och jag!Kommentarer

Kom ihåg


Trackback