2 veckors paus

Sorry för lång blogg paus! Hela två veckor har gått sedan jag kikade in här och skrev något men det har nog varit ganska behövligt eftersom det varit ganska mycket annat att tänka på! 

Bland annat fullt ös på jobbet och sedan är det en massa andra grejer man vill/ska hinna med förutom att fixa i stallet och vara med hästen flera timmar efter jobb. Man känner allt för ofta att man inte hinner med och att det saknas tid för att bland annat uppdatera bloggen. Men nu tänkte jag iallafall skriva några rader. Inte för att jag kommer ihåg vad jag gjort de senaste två veckorna men har en sak att berätta iallafall, som rör framtiden för mig och Hector. Jag har beslutat att flytta Hector till Vendelas lösdrift! Det är med blandade känslor men ser faktiskt mest fram emot det just nu. Jag tror och hoppas såklart det kommer passa Hector, det är mest för honom jag gör det och nu kändes det som att chansen kom för att testa på lösdrift eftersom Vendela fick en plats ledig. Hector kommer att gå i samma hage som Vigge och Dynamit (Vendelas hästar)! Tror de kommer bli en bra grupp då de alla känner varandra plus att Vigge och Hector är samma ålder och dessutom valacker båda två. Jag tänker också på Hector's mage och hans knän som bråkar- tror att lösdriften kommer ge bättre förutsättningar för detta, nu kommer han själv kunna välja när han ska äta plus kan röra på sig hela tiden. 

Mest utmaning blir det nog för mig eftersom jag är världens kontroll-freak! ;) Men fördelen med flytten är att Hector kommer ännu närmre mig, exakt 3 minuter tog det mig att gå raskt hemifrån. Då kan jag springa fram och tillbaka när jag blir orolig. Det känns skönt! Sen kan jag fokusera på ridningen och att komma vidare i träningen istället för att lägga all energi på stall sysslor och framför allt en massa pass som ingår när man står i ett kollektiv stall.  Kommer nog sakna stallet jag står i nu lite grann men det finns ju också väldigt nära så kan ju bara hälsa på när jag känner för det. 

Om vi återgår till den här dagen och vad jag gjort. Söndagen har spenderats både i stallet, hemma och hos mina föräldrar :) Jag och Vendela började dagen med en lång tur med hästarna. Nu är det verkligen underbart väder (innan insekterna kommer) och man kan njuta av alla vårtecken. Fåglarna sjunger, blommorna ploppar upp här och var och för att inte tala om solen som värmer så jäkla härligt. Just idag var det ganska molnigt men så fort solen visar sig vill man ju bara dra fram solstolen och ansöka om semester haha! Har det inte varit en väldigt lång vinter?? Om jag kunde bestämma skulle det vara 70% sommar, 10% vår, 10% höst och 10% vinter ;) Då hade jag varit nöjd, älskar ju sol och värme. Kan inte förstå dom som åker på skidsemester, troligen för att jag aldrig upplevt det och för att ingen i min familj varit sugna på just vinter semester. 

Efter ridturen så var det lite tråkgöra för mig och Robin, nämligen sent däck byte. Triiiiiist! Fast att min pappa och Robin gjorde typ allt så känner jag sorg för dem, byta däck på en söndag är väl det minsta man har lust med! Fy. Men vi alla belönades med en supergod grill middag efteråt som min mor fixat, åh hennes mat alltså <333 Får aldrig nog! 

Nu har jag varit nära att somna i soffan närmre tolv gånger tror jag så nu ska jag lägga undan mobilen och förflytta mig till sängen. Imorgon är det ny jobb vecka, godnatt på er! Hoppas att er helg varit bra, kram <3
(null)
Vår känslor !!!
(null)
Kommentarer

Kom ihåg


Trackback