Födelsedag, loppis och familjemiddag

(Tredje gången gillt jag försöker skriva det här inlägget nu......= på ganska dåligt humör). När bloggen inte fungerar som den ska blir jag rasande! Så irriterande att behöva göra om ett inlägg gång på gång.. vi försöker igen. 

Jag fyllde 23 år igår men var nog lite för upptagen för bloggen tyvärr. På förmiddagen fixade jag stallet och kunde inte låta bli att rida ut en sväng tillsammans med Jannika och hennes busfrö till häst. Det blev en lyckad runda men som vanligt drog det ut på tiden! Standard men lite jobbigt när man väntar gäster en viss tid ;) Så efter vi ridit var det bara att åka hem, duscha och göra sig iordning för firandet av mig och min bror. Tur att det var fler än oss som var sena hehe ;) Vi hade en jätte trevlig födelsedag, tack till familj, släkt och vänner som kom för att fira oss! 

Idag ringde klockan vid halv åtta, dags för loppis! Som vi inte gör om ;) Haha tyvärr tjänar man inte på att dra ihop någon loppis (inte här iallafall) eftersom det inte verkar finnas något intresse alls :/ Att släpa så mycket saker för att sen sälja två grejer känns inte värt. Men samtidigt är det ju en kul grej att göra för att ses (vi som säljer)! Men själva försäljningen går bättre via nätet. 

Efter loppisen var jag så frusen och för att inte nämna kissnödig!! Vi stod där sex timmar och klunkade i oss kaffe för att bli varma, ni kan ju tänka er nivån av kissnödighet haha! Åkte hem fort som tusan efter vi plockat ihop, efter toabesök och en varm dusch kunde jag lägga mig i soffan en timme och bara slappa! Men sen var det bara att sätta fart igen, hästarna skulle lunchas ;) Så vid fyra var jag i stallet och gav den hö och fyllde på vatten i hagarna. Efter det fixade jag stallet, men blev ingen ridning. Jag behövde vila från det just idag. Så efter stallet åkte jag direkt till mamma och pappa dit också Robin och min bror kom för en typiskt söndagsmiddag <3 

Vid åtta var det dags för insläpp av hästar så innan jag kunde hem och sova släppte jag in alla hästar och gjorde klart allt för kvällen :) Det var min söndag det, nu sitter jag här i soffan och kämpar med detta inlägg som nu verkar lida mot sitt slut! Godnatt på er, sov gott <3
(null)
Några jackor på loppisen 
(null)
Många fina (nya) schabrak!
(null)
Vendela hade gjort påsk fint! :)
Kommentarer

Kom ihåg


Trackback