Slutet av april..

Slutet av april redan! Och jag har inte uppdaterat på två veckor igen... det känns lite som att mellanrummen mellan inläggen blir allt längre och längre, tyvärr! Men jag vet inte, en del av mig säger att jag ska sluta för att jag inte hinner med, och när jag väl har tiden så somnar jag med mobilen i handen. Åh andra sidan känns det trist för jag tycker att det är kul att skriva av mig här och att få visa er bilderna som tas i min vardag. Vi får se helt enkelt, jag är iallafall tacksam över att vissa fortfarande hållet hoppet uppe och kikar in här <3
 
Tänkte lägga upp lite bilder från sista tiden, kommer ju inte ihåg vad som hänt så då är bilder bra. Nu fotar jag ju såklart inte allt som händer men blir nog ett roligare inlägg med lite bilder som hjälper mig att kunna minnas och återberätta vad som hänt :)
(null)   Det har varit sjukt bra väder några dagar och då passar vi självklart på att njuta på altanen. 
(null)(null)
(null)
Två bilder från när jag varit ute och ridit, äääälskar när himlen är såhär vacker!!
(null)
Köpte nytt träns, visade sig att det inte var tränset jag beställt som var i lådan när jag öppnade men kände ändå det var tillräckligt fint att behålla! Tydligen hade det andra gått ut och utan min vetskap skickades ett annat hem till mig ;) Lite skumt men är nöjd ändå! 
(null) (null)
Hector inviger tränset!
(null)
Nu i veckan fikade jag med mina gamla kollegor på det här mysiga fiket i stan. Så gulligt och jag tog en underbart god toscakaka med ananas täcke, nom nom!!
(null)
(null)
Har ätit ute med mina vänner, här var vi i Södertälje där både Moa och Isa bor numera! Var en solig kväll och det bjöds på väldigt smarrig mat. 
(null)
Gibson en kväll förra veckan, skrattade när jag såg hans svans hänga utanför, tyckte det såg lite lustigt ut ;)
(null)
Idag när jag åkte till stallet såg det ut såhär, skyndade mig att ta in Hector kan jag lova ;) 
(null)
Efter en ordentligt dusch (det var verkligen lerkluttar över hela hästen!!) fick han beta lite gott gräs <3
(null) (null)
     Följt av en promenad <3
(null)
Börjat köpa blommor till altanen, äntligen våååår <3Kommentarer

Kom ihåg


Trackback