23/2

Fredag och löningsdag. Haha kan inte bli bättre, eller vad säger ni? ;) Det har varit många utgifter denna månad, mest med Hector förstås. Det är nästan standard numera. Veterinär räkningen från förra besöket i Hallstahammar gick på över 10,000kr. TACK OCH LOV för försäkring, Folksam (som hjälpt mig otroligt mycket) ersatte mer än hälften av summan så är ändå väldigt nöjd och glad för det. Man skulle aldrig klara sig utan försäkring!
 
Hoppas er fredag varit bra men också hela veckan som gått. Jag har haft en ganska vanlig vecka tror jag, det är inget speciellt som hänt (inte vad jag kommer ihåg iallafall). I onsdags åkte jag och Vendela med Hector till ett ridhus i Mariefred. Allt gick jättebra, han gick på utan problem både dit och hem! Väl inne i ridhuset var han tittig och fundersam, skulle mest hälsa på alla andra hästar och TITTA såklart, han glodde som aldrig förr min lilla Ferdinand <3 Men han var jätte duktig, det var ju trots allt fjärde gången i ett ridhus så hade inga förväntningar alls förutom att gå in och komma ut igen ;) Vi joggade runt på "privatsidan" medans de hölls lektion på andra sidan, Moa rider ju då så det var kul att för en gångs skull sitta på häst istället för på läktaren.
Bild från när vi var klara i ridhuset och skrittade av :)(null)
Älskade solnedgångar, får aldrig nog av dem ;) Det här var från tidigare samma dag när jag red Vendelas Vigge.Kommentarer

Kom ihåg


Trackback