Fredag

Halloj! Jag har varit en sjukling senaste tiden men nu mår jag bättre. Feber är fan inte kul, man mår verkligen piss ;) Men igår var jag tillbaka på jobbet och nu är det liksom fredag- haha lyxigt med två dagars vecka! 

Tänkte bara uppdatera om tisdagens vet besök i Hallstahammar. Såklart kändes det sådär att behöva åka iväg när man själv inte är 100% men allt gick verkligen så bra så ångrar ingenting! Hector var en klippa hela resan, från lastning till att sköta sig på plats (hade dock inte trott något annat). Även hem gick han på transporten direkt och stod som ett ljus hela tiden. Stolt matte kan jag lugnt säga att jag var. När det kommer till själva behandlingen så var det ganska likt den förra, nya prover togs (av alla möjliga slag) och så ultraljuda veterinärerna magen. Det såg bra ut och när de kände på organen (mjälte, njure och tarmarna) så kändes allt som de skulle. Nu väntar vi på provsvar som tar två veckor. Tills dess lugnare ridning men fick även godkänt att både stretcha och massera vilket känns bra! Han blev mjuk som smör sist jag la ner en massa tid på just massagen- det blir en otrolig skillnad och förutom att kroppen mår bra av det tror jag att relationen mellan ryttare och häst även stärks!

Nu ska jag vila vidare, ligger raklång på en soffa i vårat vilorum på jobbet ;) Hoppas ni får en toppen fredag, puss och kram <3
(null)
(null)
(null)

Kommentarer

Kom ihåg


Trackback