Godmorgon

Lördagen är här och det känns underbart! Jag har sovit ut och haft min efterlängtade sovmorgon. Haha fan vad jag älskar att sova ;)
 
Nu sitter jag i soffan med frukosten framför mig. Vanilj-yoghurt, flingor och jordgubbar. Efter frukost och lite soffmys ska jag ta på mig en massa kläder och åka till stallet. Eventuellt tar jag en promenad med Hector, men igår upptäckte jag att hans båda bakhovar åkt fram i skorna (jätte konstigt och vet inte hur han har lyckats) så dom var bara att dra av. Som tur var fick jag hjälp av Vendela, min rygg klarar inte av att hålla hans ben så länge och samtidigt jobba med en massa verktyg- samtidigt som Hector drar bort benet HELA tiden och bara tjafsar... Det går ju knappt att sko honom längre med tanke på hur han håller på. Jätte trist!
 
Men det borde gå bra att rida i skogen där det inte är halt. Han klarar sig egentligen jätte bra barfota men eftersom vi är omringade av mestadels grusvägar så sliter det väldigt mycket och skor är i stort sett ett måste för den delen om man inte vill hålla på med boots och grejer. Sen på vintern måste man ha brodd för att inte halka omkull!
 
Senare ikväll ska jag iväg men kan inte säga vad jag ska göra just nu. Berättar senare helt enkelt och då kommer ni förstå varför jag inte skrev något här på bloggen ;)
Kommentarer

Kom ihåg


Trackback