Hundvakt och Melodifestivalen

Snart börjar Melodifestivalen och jag tänker kika på det härifrån soffan med Dezzan i knät <3 Vi kom precis in från en frisk promenad, det enda negativa var att glasögonen immade igen av kylan och mitt flås ;) Mamma och pappa är i stan och äter middag och jag gosar gärna med ett extra djur (fast att Månz total hatar på mig nu när jag bjudit in en fiende i huset!) 

Hoppas ni haft en bra lördag, jag var bland annat på 1 års kalas på förmiddagen. Det bjöds på alldeles för mycket gott, jag hade liksom ätit frukost innan jag åkte dit så fick tyvärr inte i mig så mycket ;) Direkt därifrån åkte jag bara hem för att byta om sen vidare till stallet där mamma mötte upp mig. Vi gick en promenad även då men jag med Hector i koppel istället för Dezzan..  idag var han inte jätte taggad faktiskt, stannade och filosoferade mest hela tiden.  Min lilla Ferdinand <3 Men det var självklart mysigt ändå! Så fint ute när solen lyser, man blir ju på väldigt gott humör!

Nu ska jag lägga ner mobilen (som jag bloggar ifrån) och fortsätta med soffmyset här hemma. Senare efter mello ska jag hämta päronen igen. Ha en toppen kväll hörni <3
(null)
(null)
(null)
Min fina!!<3
(null)Kommentarer

Kom ihåg


Trackback