Söndag kväll

Ett kvällsinlägg från sängen, det känns ju riktigt bra att ha krupit ner i sängen såhär dags. Riktigt härligt och förhoppningsvis kan jag känna mig utvilad och redo för en ny arbetsvecka när klockan ringer imorgon. Jag gillar att jag börjar nio på måndagar, det blir en liiiiten sovmorgon iallafall. ;)

Det var länge sedan jag var inne här på bloggen men jag mår fint! Hoppas det är bra med er också <3 Min söndag har bestått av ett par timmar i stallet, jag och Annika (en tjej från grannstallet) var ute över 1,5 h och red. Super mysigt! 

När jag var klar åkte jag hem till mamma och pappa för lite lunch där, sen frågade mamma mig om jag ville med in till stan en sväng.. och eftersom jag inte hade något för mig och älskar när man får kvalitetstid med  familj och vänner var det klart jag sa ja! Så vi kikade runt lite i olika butiker och passade på att handla inne på Coop vi åndå åkte förbi :)

På kvällen ordnade vi söndagsmiddag och när vi ätit åkte jag och pappa till stallet för att släppa in. Så skönt att ha pappa som hjälp som ställer upp med allt <3 Det är ju alltid smidigt och säkrast att vara två om något oväntat skulle hända.

Nej nu börjar jag bli riktigt trött och ögonen har svårt att förbli öppna. Godnatt <33
(null)
Kommentarer

Kom ihåg


Trackback