20/1-2018

Halloj!
Väldigt ovant att blogga från datorn, brukar alltid bli med mobilen numera. Men nu stod datorn öppen och jag kunde lika gärna ta den, det är trots allt smidigare än att skriva på mobilen. Går snabbare att skriva på tangentbordet, min mobil har även börjat strula och autocorrect (hur stavas det ens? aldrig i mitt liv behövt skriva det ordet, haha kom jag på nu!) har börjat leva sitt egna liv och blir hela tiden knasiga ord.
 
Jag och Robin har i alla fall en riktig hemma kväll, kollade just ett avsnitt av Black Mirror. Vi följer inte serien men när vi inte kommer på något annat att kika på så brukar vi kika på ett avsnitt av det. Jag kan bli riktigt rastlös av att "bara" sitta hemma men inser ändå att det är bra att koppla av under en filt i soffan ett par timmar. Det är ibland svårt att tillåta sig chilla när man är van att göra något ända fram till sovdags. Heltidsjobb, häst och plugg tar upp all min tid, samtidigt så vill jag hinna göra så mycket mer. Träna någon sport är ett exempel, blev avis när Isa berättade att hon anmält sig till tennis träningar en hel termin.. Vill också men att binda upp mig på det kanske bara skapar mer stress, jag vet inte. Sen har det ju att göra med ekonomi också, det är inte billigt att ha häst, ännu värre när den är sjuk hela tiden.
 
Hector är inte bättre, eller hans mage ska jag väl säga. Han är glad och sig själv annars men magen vägrar bli bättre. Vi har provat medicinen ett par månader nu och det ser inte ljust ut, veterinären som hjälper mig med utredningen håller på att diskutera med en av Sveriges bästa medicin specialister om hur man ska gå vidare. Det som väntar när vi väl kommer till kliniken är att ta ultraljud på mage/tarmar för att se om man kan upptäcka något. Även nya biopsier (vävnadsprover) ska tas och så ska man jämföra och se om det skett några förändringar sen sist vi tog tester. Jag hoppas vi får åka iväg snart, inväntar datum/tid från vet.
 
Idag var en extra kul dag i stallet, jag och Vendela plockade fram tolksele och skidor. Hector blev direkt taggad och var så duktig! Spetsade öron under hela turen och inte en reaktion över att han hade Vendela hack i häl ;) Älskar vädret som är nu, helt underbart när det får vara snö och kallt. Allt är så fint och kylan bekymrar mig inte, ni vet dom där värmesulorna jag köpte från Börjes- bästa investeringen denna vinter! Fötterna håller sig så varma, hett tips till alla där ute som spenderar mycket tid utomhus på vintern.
Så fint med dimma och solnedgång!
Vendela på skidor bakom mig och Hector ;)Kommentarer

Kom ihåg


Trackback