Fredag kväll

Hej <3 
Jag lever, oroa er inte.. det går bara inte så bra med bloggen just nu. Ingen motivation över huvud taget, känns som att jag har en svacka när det kommer till allt just nu. Jobbet kräver en massa, det sker en hel del förändringar som innebär en del stress. Dessutom allt med Hector, han blir inte frisk av medicinen han får och min veterinär ville nu ge det 3 veckor till (vi testar höja dosen igen) och oavsett resultat så åker vi till Kvicksund vecka 4 för att göra nya prover samt göra bukultra ljud. Många frågar mig om de vet vad det beror på, problemen med hans mage och förklaringen i de flesta fall är parasiter. Jag har sedan jag köpte Hector varit jätte noggran med att kolla masken regelbundet och avmaska utifrån resultatet. Så skulle det bero på parasiter ändå måste det komma längee tillbaka när han var 1-3 år. Jag har ingen kontakt alls med Hector's förra ägare (såklart finns det skäl till detta) och därför kan jag heller inte fråga henne. Jag hoppas bara att hon tog ansvar och att det här som drabbat honom nu och som han lider av inte beror på okunskap eller bristande intresse från hennes sida.

Idag är jag extra trött eftersom jag skrivit prov i tre timmar. Det tar på krafterna, man är inte van att skriva! Men provet gick bra och nu är ännu en kurs klar, det känns skönt att ha bockat av pedagogiskt ledarskap. Nu har en ny kurs börjat men jag väntar tills nästa vecka innan jag börjar på någon uppgift, måste ta en paus innan jag kör vidare känner jag :) Efter skolan åkte jag hemåt, pappa hade hjälpt mig o stallet så jag kunde ägna all tid åt Hector <3 Vi gick ut på paddocken och jag tränade honom från marken. Han skötte sig sååå bra och var väldigt lyhörd och duktig. Oavsett om jag inte kan rida ordentligt (han får inte ansträngas och bli svettig) så känns det bra att kunna göra någonting med honom <3 Både han och jag behöver det (läs: mest jag, hehe) för att hålla igång på något sätt. 

Efter stallet pkte jag hem, kort efter jag klivit in genom dörren kom Isa med pizza i handen. Haha man kan tro att hon är mitt privata pizza bud ;) Nej men älskar att hon spontant bara kommer över (och tar sig tiden att åka hit) för att umgås och äta pizza med mig! Det är en bra kompis <3 Vi kollade först en film och sen ett avsnitt av Black Mirrors. Nu är jag så trött och måste faktiskt gå och sova, snacka behövligt med sovmorgon imorgon!! Godnatt <3
(null)
Kommentarer

Kom ihåg


Trackback