Hej bloggen..

..och hej till er som fortfarande kikar in här då och då :) Glad att ni fortfarande vill kolla läget men som ni märkt kommer det inte upp mycket inlägg alls just nu. Hoppas att det ska bli bättre i framtiden! Gillar ju att blogga men när ens vardag är stressig och lite halvdålig (ni vet läget med Hector osv) så bortprioriteras den.
 
Men nu tänkte jag berätta om min dag, just nu har jag ett leende på läpparna för jag har för några timmar sedan blivit med hästtransport! Yeey, äntligen hittade jag rätt modell som jag letat efter. Pappa och jag åkte hemifrån redan klockan elva på förmiddagen. Jag hann fixa stallet innan dock och det känns skönt för man blir ganska trött av att sitta stilla i en bil nästan sex timmar, låter ju skit töntigt att man blir trött av det men varken jag eller pappa är vana att sitta stilla så båda började klaga på att kroppen gjorde ont nu på slutet.
 
Nu har vi lämnat kärran vid stallet, åh det känns underbart att ha en transport, en helt egen transport igen! Så härligt. Nu slipper jag låna av någon annan och kan lastträna eller åka iväg när jag vill och behöver. Vilken frihet!
Min nya pärla, hoppas Hector blir nöjd <3 Märket är Cheval Liberte, modellen heter Gold Classic. Pullman-fjädring, step-up och vanlig ramp, boggie samt sadelkammare var några saker som gjorde att jag valde just denna transport.Kommentarer

Kom ihåg


Trackback