Inte taggad på ny vecka

Det är inte ofta jag känner söndags-ångest (det borde väl kallas måndags-ånges egentligen??) men är sååå inte taggad för denna vecka! Det har med jobbet att göra men inget jag tänkte dela med mig av här, är inget speciellt egentligen men så fort något bryter mot rutinerna känns det lite halvjobbigt :) 
 
Söndagen har annars varit bra, jag hade utsläpp på morgonen och efter cirka två timmar i stallet åkte jag hem för att äta frukost, tog dock ett stopp på Ica först för att köp färskt bröd!  Robin och jag såg klart på vår serie som vi kollat på, nu väntar vi på säsong 3. Sen kilade jag tillbaka till stallet och Vendela och jag red i kylan, fasen vad det blåste kallt om öronen men vi höll oss i skogen så det gick ändå Ok :) Jag testade värme påsarna jag köpte Börjes förresten, de fungerade bra! Höll sig varma i åtta timmar, och mina tår dog inte av kyla som de brukar ;) Det blir plötsligt mer avslappnat när man slipper tänka på att fötterna fryser. 
 
Efter ridturen åkte jag direkt till mamma och pappa, där bjöds det på söndagsmiddag i form av tacos! Super gott som vanligt, tröttnar aldrig ;) Och gissa vad jag gjorde sen.... haha åkte till stallet en tredje gång! För att ta in Hector och tvätta hans rumpa/svans, det blir så dant när han är dålig i magen jämt :/ Så numera tvättar vi en gång om dagen. Vid åtta kunde jag säga godnatt till hästarna och åka hem. Nu är det soffmys här hemma men ska försöka sova i skaplig tid för känner mig minst sagt trött i både kropp och huvud. Godnatt <3
Åh hittade denna bild nu, från när vi var iväg på kurs i Sparreholm! Han är så fin min Hector <3Kommentarer

Kom ihåg


Trackback