Sjukling igen

Jag kommer alltid på att jag ska blogga precis när jag ska sova ;) Ibland jobbigt när man inte ens orkar hålla upp mobilen! Men ska försöka skriva några rader om min lördag, först och främst- gissa vem som vaknade upp förkyld? Jag såklart. Det räckte tydligen inte med att ha halsont från helvetet i 3 veckor... nej vi kör lite till.  Jag hoppas att det är en mildare förkylning denna gång, idag har näsan runnit konstant och jag har väl nyst mer än vad man annars gör på en månad. 
Haha förutom en ny sjuk period så har lördagen varit toppen! Jag åkte och kollade när Freja (min brors dotter) red och efter det åkte jag till Hector för att promenera och lastträna med Vendela och Vigge. Mycket häst med andra ord, precis som det ska va'! När jag kom hem var det middags dags att jag var sååå sugen på pizza så det blev ett enkelt val och smidigt att slippa laga någon mat ;) Robin och jag hämtade maten och passade på att hoppa in på Ica för att köpa gottis till kvällen. Vi spenderade resten av kvällen hemma i soffan framför tv:n, perfekt när man är sjuk och sådär lagom orklös! 
(null)
Tyvärr dåligt med bilder från dagen men kan visa er den här roliga manicken som kom igår med posten. Det är en liten vidvinkelskamera man sätter på mobilen, och plötsligt får man en större bild. Man knäpper bara fast den framför kameran. Ska visa skillnaden i ett inlägg imorgon. Kram på er och godnatt <3 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback