Söndag

Hej hörni! Har ni haft en bra söndag? Min har varit bra och fullspäckad- förkylningen har med andra ord inte fått mig att lunga ner ;) När jag hade sovit ut imorse hoppade jag ur sängen och åt en ordentligt frukost. Sen åkte jag direkt till stallet där jag gjorde klart alla stallsysslor. Tog in Hector och lät han stå och äta lunch inne och gav resten av hästarna ute i hagarna. Hector fick äta ett tag innan det var dags att rida en sväng :) Vi fick sällskap av Vendela och några ur hennes familj. Lilla Elis som var med red på shettisen Dynamit men fick även hoppa upp på Hector- skönt att man har en genomsnäll häst <3 

Efter en timmes promenad var jag tillbaka till stallet och då hade jag lite bråttom då Isa och jag bokat bio i stan 50 min senare. Med andra ord var jag tvungen att åka hemifrån om en halvtimme för att hinna! Haha sååå typiskt mig, det är tur man är van. Jag gasade hem och fick köra en 2 minuters dusch för att sedan ta på mig första bästa plagg jag hittade ;) Ansiktet sminkade jag på kanske tio minuter och så var jag redo! Hann precis lagom till att bion skulle börja hehe. Vi kollade på Pitch Perfect 3 (Isa ÄLSKAR dessa filmer och har redan sett den en gång tidigare!!), jag tyckte den var lättsam och sevärd men absolut inte på listan av favoritfilmer! 

När vi kollat klart bion åkte vi till en av de få restauranger som håller söndags öppet (nackdelen att bo på landet!). Vi båda beställde in pizza och jag kände mig hungrig först men sen när maten väl kommit in kunde jag inte äta? Har typ aldrig hänt förut, och det hade liksom inte med pizzan att göra.. Den var god men hungern bara försvann. Så efter 1/4 var jag tvungen att stoppa. Kändes hemskt men hoppas bara det var någon engångsgrej för jag gillar inte att slänga mat! 

Nu säger jag godnatt, dags att ladda om inför en ny vecka! Kram <3
(null)Kommentarer

Kom ihåg


Trackback