Hej!

Hej!! 
Sist jag var inne här hade min iPhone precis lagt av! Stod på ica och den bara dog, det var bara att beställa en ny. Det blev en Samsung galaxy s9. Jag kör lite varannan gång med märkena.. men det kommer nog alltid sluta med iPhone eller Samsung :) Än så länge är jag väldigt nöjd med mobilen, inget att klaga på! Jag råkade dock tappa den efter en vecka och baksidan fick sig en spricka men nu har jag skaffat ett skal från tech21 vilket ska skydda luren väldigt bra. Hoppas på det iallafall ;)
\n
 
\n
Annars rullar allt på. Flytten med Hector har gått bra, från början blev han ganska jagad men det tog en dag och nu är allt lugnt! Jag hoppas och tror att han trivs <3 Hade veterinären ute för inte så länge sedan, hon tog nya prover för att kolla så att inget ser konstigt ut. Har dock inte fått svar än så väntar lite nervöst på det. Magen mår dock bra så borde inte vara någon fara. Håller tummarna :)  I ridningen känns han fin, dock lite stel och har märkt att han regerar när man trycker över korset/länken. Säkert någon låsning, ska ta ut någon som kan behandla honom samt hjälpa mig att hjälpa Hector. Med bland annat massage och bra övningar. 
\n
 
\n
Nu har jag skrivit på det här inlägget i en evighet så tror jag avslutar. Jag lägger upp några bilder här nedan, bilder säger alltid mer än ord och det var ju ett tag sedan jag var inne här så har liksom glömt vad som hänt.. 
\n
\n\n
\n\n
\n\n
\n\n
\n\n
\n\n
\n\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n\n
\n
\n
 
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n