Lång helg

Snacka om efterlängtad ledighet! Fem dagar att ta igen sig på, det behöver jag!! Min kropp sa verkligen ifrån nu i veckan, ryggen värkte, fötterna gjorde ont och mitt ena knä som krånglat ett tag sa stopp! Det var minst sagt en glad Therese som lämnade jobbet igår. 

Idag har jag dock inte suttit still så mycket (som jag kanske borde), jag sov ut ordentligt imorse och sen satte jag igång efter en ordentlig frukost. Jag åkte till stallet, fixade allt och sen red jag och Hector ett pass på banan. Jag hade en seg känsla i kroppen men som tur var kändes Hector fin ändå! Jag körde en massa övergångar och det är det absolut bästa sättet för att få honom kvick och lyhörd.

Efter stallet åkte jag hem och bytte om till andra kläder, nämligen till tränings kläder eftersom jag och Isa bokat en tennis bana i stan! Haha inte det bästa för min kropp (eller särskilt inte för knät) men det kändes skönt att röra på sig och det är ju en annan typ av rörelse än på jobbet. Jag tror snarare att det är träning jag behöver :) Tränar alldeles för lite!

Men nu är jag så trött! Ska precis sätta mig ner vid middags bordet hemma hos mamma och pappa. Vi har grillat och nu ska vi njuta av god mat och varandras sällskap <3 Senare ikväll blir det insläpp och efter det 100% soffhäng!! Hoppas ni har en härlig långfredag hörni <3
(null)25/3

(null)

(null)

(null)
Friyay

Lyckan att få skriva den rubriken, tjoho!! Den här veckan har varit ganska krävande. Mycket barn och många i personalen borta :( Jag är helt slut som människa, tur att jag har två sovmornar att se fram emot! Inget utsläpp denna helg, riktigt härligt. 

Jag stängde idag på jobbet och åkte direkt till stallet för att göra klart allt där. Eftersom klockan blev mycket men också för att jag var vrål hungrig bestämde jag mig för att köra en vilo dag för både mig och Hector. Igår var vi iväg på äventyr så han förtjänar en dag off och bara kunna gå i hagen. Jag, Moa och Hector åkte iväg till ett ridhus som ligger 25 minuter från stallet, det är bra väg dit och lagom sträcka såhär i början, varken han eller jag är ju vana att åka iväg :) Allt gick så bra, han skötte sig exemplariskt <3 Gick på transporten, både dit och hem, var nyfiken och alert på den nya platsen och i ridhuset jobbade han på bra trots hopplektion på andra sidan! Mitt i allt kom en häst springandes mot oss också, haha vi stirrade nog lika mycket båda två och undrade vad som skulle hända. Men hästen tvärvände en bit ifrån oss och kunde fångas in efter en stund, ingen fara skedd! Och Hector var cool som vanligt! 

Nu blir det en lugn fredag kväll hemma, bara slappa framför tv:n, äta gott och umgås med familjen. Kram på er, hoppas ni haft en bra fredag <3
(null)