Förmiddag

Halloj! 
Jag har varit vaken sedan åtta imorse, och inte pga utsläpp av hästar denna gång utan istället för att ge vovven mat och sen gå ut och gå. Det har varit ganska rörigt inatt, hon har vandrat runt och varit lite överallt. Det är inte det härligaste att vakna till att ens ansikte blir totalt nerslickat av Dezzans tunga liksom... Så när klockan började närma sig åtta kände jag att det var lagom att stiga upp fast att jag gärna hade velat haft liiite längre sovmorgon så fick det duga ;)

Vi gick en promenad bort till mammas och pappas hus (cirka 20min promenad) för att bland annat släppa ut katten Moses. Han tvärvände när jag öppnade dörren, tyckte inte alls det var läge att gå ut. Men efter en stund kom han smygandes och troligen kände han väl att han var tvungen att gå ut en stund. Nu sitter jag och njuter av solen som lyser in, hjälp vad den värmer- man blir ju alldeles lycklig! 

Senare om en stund kommer Moa hit och vi ska tillbringa lite tid ihop. Länge sedan vi sågs <3 Vi tänkte bland annat kila till stallet och hjälpas åt där, jag ska rida också och Moa tar med kameran så kanske man kan få lite nya bilder. Det hade varit roligt! Inte för att varken jag eller Hector är i "form" i dagsläget men ändå, bilder är alltid kul att ha och jämföra med. Får hoppas att Hector är taggad! <3 Frågan är om man ska ut och fota eller om man ska vara på banan som även den är full med snö. Vi får se! Förhoppningsvis kan det iallafall komma upp någon bild här senare tror jag :)
(null)
Det var tur jag hade mammas "broddar" på mig, rena is gatan hela vägen!
(null)
(null) (null)Kommentarer

Kom ihåg


Trackback