Friyay

Lyckan att få skriva den rubriken, tjoho!! Den här veckan har varit ganska krävande. Mycket barn och många i personalen borta :( Jag är helt slut som människa, tur att jag har två sovmornar att se fram emot! Inget utsläpp denna helg, riktigt härligt. 

Jag stängde idag på jobbet och åkte direkt till stallet för att göra klart allt där. Eftersom klockan blev mycket men också för att jag var vrål hungrig bestämde jag mig för att köra en vilo dag för både mig och Hector. Igår var vi iväg på äventyr så han förtjänar en dag off och bara kunna gå i hagen. Jag, Moa och Hector åkte iväg till ett ridhus som ligger 25 minuter från stallet, det är bra väg dit och lagom sträcka såhär i början, varken han eller jag är ju vana att åka iväg :) Allt gick så bra, han skötte sig exemplariskt <3 Gick på transporten, både dit och hem, var nyfiken och alert på den nya platsen och i ridhuset jobbade han på bra trots hopplektion på andra sidan! Mitt i allt kom en häst springandes mot oss också, haha vi stirrade nog lika mycket båda två och undrade vad som skulle hända. Men hästen tvärvände en bit ifrån oss och kunde fångas in efter en stund, ingen fara skedd! Och Hector var cool som vanligt! 

Nu blir det en lugn fredag kväll hemma, bara slappa framför tv:n, äta gott och umgås med familjen. Kram på er, hoppas ni haft en bra fredag <3
(null)Kommentarer

Kom ihåg


Trackback