HEJ

Oj det var verkligen länge sedan jag skrev något här på bloggen, vilken sämst uppdatering det är och har varit länge känner jag. Vet inte riktigt vad det beror på just nu, kanske bara har för mycket hela tiden. När jag inte jobbar eller är i stallet vill jag hinna umgås med vänner/familj. Bloggen kommer liksom inte nummer 1. Det är typ nu när Robin är på gymmet, pappa är iväg och mamma har åkt till Gran Canaria plus att stallet är fixat som jag kan passa på att skriva några rader.
 
Allt rullar på annars, kommer inte ens ihåg vad jag gjort sedan sist vi sågs. Inget jätte speciellt antar jag förutom det vanliga med jobb och stall osv. För tillfället är jag hundvakt vilket betyder att man blir lite låst, det är nog nackdelen med hund tycker jag. Särskilt med en som inte kan vara själv, man måste liksom ha med henne överallt och hon är inte sådär jätte social heller utan ganska skeptisk mot allt och alla! Att ha med henne till stallet känns bara taskigt, hon typ ryggar för allt och att gå en promenad med Hector är vidrigt ;) Här hemma hos Robin och mig är katten otäck fast att Månz tycker exakt samma sak om Dezzan. De undviker helst varandra helt och hållet. Hon ska strax få sin mat i alla fall och sen ska vi gå en sväng, jag känner att jag behöver komma ut. Har suttit här i soffan i tre timmar så nu måste jag röra på mig.
 
Tidigare idag red jag med Annika och hennes häst, allt gick jätte bra förutom att Hector saknar en snösula på en av bakhovarna vilket gör att det fastnar massor av snö hela tiden :( Det gör att han halkar och spänner sig så fort han fått lite snö under hoven, och jag måste sitta av hela tiden för att ta bort snön. Inte direkt rogivande. Måste fixa en till snösula så man slipper oroa sig, den han tappat ligger i hagen någonstans- lycka till att hitta den liksom. Stor hage och massor av snö gör det inte direkt enkelt ;)
 
Hoppas ni har en bra lördag, kanske är det många som ska se mello ikväll? Jag har jätte dålig koll på vilka som gått vidare och så men kanske blir det att kolla ikväll om man ändå hänger i soffan. Jag har dock insläppet ikväll så åker väl till stallet vid sju någonting :) Kram så länge, ska försöka bli bättre på att uppdatera! <3
För er som undrar hur jag tänkte med outfiten idag, haha inte alls kan jag erkänna. Zebra bootsen låg liksom närmast så slet på dem och så fick de duga ;)Kommentarer

Kom ihåg


Trackback