Lång helg

Snacka om efterlängtad ledighet! Fem dagar att ta igen sig på, det behöver jag!! Min kropp sa verkligen ifrån nu i veckan, ryggen värkte, fötterna gjorde ont och mitt ena knä som krånglat ett tag sa stopp! Det var minst sagt en glad Therese som lämnade jobbet igår. 

Idag har jag dock inte suttit still så mycket (som jag kanske borde), jag sov ut ordentligt imorse och sen satte jag igång efter en ordentlig frukost. Jag åkte till stallet, fixade allt och sen red jag och Hector ett pass på banan. Jag hade en seg känsla i kroppen men som tur var kändes Hector fin ändå! Jag körde en massa övergångar och det är det absolut bästa sättet för att få honom kvick och lyhörd.

Efter stallet åkte jag hem och bytte om till andra kläder, nämligen till tränings kläder eftersom jag och Isa bokat en tennis bana i stan! Haha inte det bästa för min kropp (eller särskilt inte för knät) men det kändes skönt att röra på sig och det är ju en annan typ av rörelse än på jobbet. Jag tror snarare att det är träning jag behöver :) Tränar alldeles för lite!

Men nu är jag så trött! Ska precis sätta mig ner vid middags bordet hemma hos mamma och pappa. Vi har grillat och nu ska vi njuta av god mat och varandras sällskap <3 Senare ikväll blir det insläpp och efter det 100% soffhäng!! Hoppas ni har en härlig långfredag hörni <3
(null)Kommentarer

Kom ihåg


Trackback