Min dag

(null)
Söndag kväll och jag tänkte berätta lite om min söndag. Jag och Vendela var ute och red i två timmar och jösses vilken härlig ridtur! Fint väder, solen värmde mot ansiktet och man bara sitter och njuter!
 
Innan jag mötte Vendela så gick Hector och jag förbi en äldre man som var ute på promenad. Han stannade vid oss och klappade Hector försiktigt, det var så fint för han pratade verkligen med Hector, kollade han i ögonen och berättade hur fin han var och att han var ledsen för att han inte hade några morötter på sig. Hector lyssnade intresserat med spetsade öron samtidigt som han nosade på mannens ansikte. Mitt hjärta smälte! Efter en stund vände han sig mot mig och sa "vilka fantastiska djur", jag nickade och log. Han gav Hector en sista klapp och gick sedan vidare. Vi skrittade iväg och jag kände mig så glad, vilka härliga människor det finns! Sen blir man såklart stolt som matte när man hela tiden får så mycket beröm för sin häst, alla säger jämt hur fin och snäll han är och jag kan inte annat än att hålla med <3 Nu tycker jag alla djur är fina och helt underbara men visst är det något visst med att få lära känna ett djur och dess personlighet, samt få bygga upp ett band som bara ni har? De flesta med djur känner nog igen sig :) 
 
 
Efter ridturen (som man önskade aldrig skulle ta slut) fixade jag klart allt i stallet och åkte sedan hemåt. Väl hemma blev det en snabb dusch och sedan kom mamma och hämtade upp mig. Vi åkte till min syster för att fika och gratta henne i efterskott! Mysigt att träffa henne och barnen <3
(null)
(null)
Sixten, min systers katt. Så söt!
 
Nu på kvällen har jag suttit och fixat några bilder från igår när Moa var med i stallet (kommer bilder i ett separat inlägg efter detta). Svårt att välja ut bland så många bilder dock! Tar en väldans tid. Innan farmen finalen var åkte jag och Robin iväg för att handla pizza. Sedan bänkade vi oss framför tv:n i samma stund som programmet började, snacka om bra tajmning ;) TYVÄRR så blev det ju inte rätt vinnare enligt mig, hade varit så kul om Helena tagit hem det! Tänk vad surt att komma tvåa!! Fy så hemskt, tycker så synd om henne. Men så är det ju med en tävling tyvärr, någon vinner och den andra förlorar.
 
Nu ska jag avrunda hörni, känner att jag är redo att sova! Hoppas ni haft en toppen helg, kram och godnatt <3
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback