Sunday

Jag kommer inte ifrån känslan av att det är lite trist med söndag kväll, jag vill vara taggad inför en ny vecka men ärligt känner jag mig mest trött just nu så att tänka på att behöva ställa klockan gör att jag vill dra en filt över huvudet på direkten ;) Nej men tror faktiskt att det börjar bli dags för vår för min del, och säkert för många fler om jag gissar rätt. Sjukt vilken vinter det blev, nu får det räcka! Hur ofta måste man tänka på snösulor i mitten av mars liksom?? Hector saknar ju fortfarande sula på en av bakhovarna och det är sååå irriterande.
 
Har ni haft en bra söndag då? Hoppas det <3 Jag har haft en mysig söndag med många stalltimmar men har också hängt med Vendela (äntligen är människan frisk, hon har legat i influensa i två veckor!!). Vid halv ett efter att jag lunchat hästarna klart så åkte vi till en hästloppis i närheten. Nästan allt var nytt (förutom en liten begagnat hörna) men som tur fanns inte jätte mycket som jag behövde. Det fanns allt från nya Cavallo stövlar, Bucas täcken, benskydd, sporrar, bett, borstar, jackor, ridbyxor, kavajer, skor osv osv. Allt möjligt!
 
När vi var hemma igen skildes jag och Vendela åt. Robin och jag diskuterade om vi skulle kolla bio och äta ute men tror båda var överens om att vi inte pallade just ikväll. Bara tanken av att behöva fixa sig lite kändes ur jobbig ;) Så det blev till att handla tillbehören som behövdes för en god pasta rätt istället, och så har vi kollat på farmen i vanlig ordning. Snacka om att vi följt det slaviskt i år, nu börjar det närma sig final. Kul!
 
Där innan maten hann jag åka till stallet och rida, skönt att komma ut bara jag och Hector. Vi rider sällan själva numera men ibland är det skönt att bara få vara just själv. Nu får det inte låta som att jag inte uppskattar mitt annars härliga sällskap men ni förstår, då och då kan man behöva lite egen-tid och vart är då bättre än på hästryggen. Hector var pigg och framåt, oftast är han det när vi är ensamma och så fort vi får sällskap dör motorn.. konstigt va?
Haha gissa vem som fick dessa rosa boots idag? Hector får stå ut med färgen, det är ju trots allt skyddet jag är ute efter. Dessa boots från Protector är riktigt bra som hagboots, tillräckligt höga, bra i storleken och enkla att rengöra när det blir lertider!Kommentarer

Kom ihåg


Trackback