RIP iPhone

Imorse skrev jag från mobilen och nu har paddan fått ta över för några dagar framåt. Varför skriver hon det här undrar ni? Jo nämligen för att min kära lur nu tagit sina sista ringsignaler (haha hemskt dålig metafor kände jag) och nu får jag klara mig utan mobil i cirka 2 dagar. Helt galet hur jäkla beroende man är! När jag insåg att de va kört (tappade den för 3739 gången) och den började få spel, alltså på riktigt började den leva sitt eget liv. Ringde pizzerian, ”någon” snackade med Siri (not me) och plötsligt var telefonen totalt låst då den försökt komma in med fel lösen huuur många gånger som helst!
 
Haha snacka om panik, och en sak är säker- det är väldigt krångligt att försöka beställa en ny lur utan en gammal som fungerar. Så min dag har spenderats med att försöka lösa detta dilemma. Tog mig några timmar där på eftermiddagen, men nu är en ny mobil beställd! Den här gången blev det en Samsung, har lite ånger för det men ska ändå bli liten kul att gå tillbaka till det. Jag kör verkligen varannan med Samsung och iPhone. Jag kommer nog tröttna snabbare på Samsungen men ska ge S9:an en chans. Robin har ju Samsung och skulle aldrig kunna tänka sig något annat. Men jag är ganska öppen för att testa nya modeller och märken. Dock fastnat för just Samsung och IPhone :)
 
Vid fem tiden samlades vi hos mamma och pappa. Där blev det söndagsmiddag och härligt häng på deras altan. Solen värmde lääänge ikväll, så skönt! Men när det börjat svalna lite vid halv åtta drog jag till stallet för att rida ut med Jannika och hennes häst Zorina. Mycket trav och galopp längst grusvägarna, även klättring i skogen och miljöträning i byn. Hästarna var alldeles slut när de kom hem <3 Bra för imorgon väntar vilo dag för Hector. Jag ska nämligen till Strömsholm på clinic. Först jobb sen åker jag och Eva-Mari direkt. Ska bli kul! 
 
Nu- dags att säga godnatt!! Hörs imorgon <3Söndag

Godmorgon från sängen!
Igår kväll började jag på ett inlägg men när jag vaknade såg jag att jag inte hann så långt eftersom jag somnade. Var riktigt trött!! Men nu är det en ny dag och jag har verkligen fått sova ut. Dags att kliva upp och äta frukost. 

Igår kväll var vi iväg till Eskilstuna, nästan hela familjen! Åt på ett ställe som heter Gränden. Först tänkte vi äta på Pinchos men eftersom man bara kan sitta inne där valde vi en restaurang med platser ute istället. Det var riktigt trevligt och vi hade en mysig kväll. 

Från morgon till eftermiddag igår var jag i stallet. Hade utsläppet först och sen fixade jag alla stallsysslor samt red ut en timme. Hector var väldigt slö i värmen ;) Får se idag om jag rider senare, när det svalnat lite. Kan ju vara ganska skönt! 
(null)
(null)
En medpassagerare under ridturen ;)
(null)
Mamma, pappa och Dezzan promenerade med oss igår, dock är Dezzan livrädd och det gör att promenaderna blir lite halv jobbiga så fort hon är med. En runda som annars tar en halvtimme tar nog dubbel så lång tid!
(null)     
(null)     
(null)         
FRIYAY

Vilken härlig vecka ändå, tre dagar, en dag ledigt och sen jobba fredag som följs av helg! Ganska skönt ;) Veckan har gått super fort, det har gått bra med mitt knä trots att vissa grejer är svåra och gör ont. Men har iallafall kommit tillbaka till jobbet och med bra kollegor som förstår går det ju bra. 

Har kommit igång med ridningen riktigt bra känns det som, även fast vissa dagar känns lite kämpiga. Värmen gör mig helt matt samtidigt som jag är så glad och tacksam över att sommaren är på G. Redan nu har vi haft helt fantastiska dagar! Njutit för fullt i solen, lyxigt att man kan vara ute så mycket på jobbet också! Men på tal om ridningen, känns riktigt bra just nu. Det är en del som vi båda tappat, jag och Hector under den långa sjukperiod som gått. 

Men nu jäklar, nu tränar vi på! En kvinna som heter Lizzy hjälper mig från marken, min hemma tränare skulle man kunna säga! Tacksam för hennes hjälp! Man skickar bara ett sms en halvtimme innan man går ut och frågar om hon kan komma förbi. Och över 95% av gångerna kommer hon och hjälper mig! Räknar dock alltid med att hon kan ha annat för sig men det känns skönt att kunna bestämma sig så spontant och bara skicka ett sms eller ringa. Ikväll körde vi ett lyckat pass, Hector kändes riktigt fin och Lizzys dotter sa efteråt "det ser så flott ut!" Då blir man ju galet glad eftersom man själv (läs jag) sitter och tänker på allt som är dåligt. Jag har ett galet kontrollbehov och är väldigt pedant. Så därför väldigt skönt att höra sånna kommentarer! Hector var också väldigt nöjd, ni som har häst som tränar regelbundet- visst känner man väldigt väl när hästen känns tillfreds och stolt över sin insats. Även fast passet var jobbigt för Hector märktes det snabbt att han var väldigt nöjd efteråt! Skrittade malligt hemåt med stora steg, öronen pekade framåt hela vägen hem och när matte överöste honom med morötter kunde man märka att han visste att han gjort något bra! <333 

Imorgon blir det nog uteritt! Kanske direkt efter utsläppet, så runt halv tio ungefär. Vi får se om jag orkar eller tar det lite senare :) Hörs imorgon, kram
(null)
(null)
En dag i veckan när jag gick till stallet. Tar cirka 10 minuter, när jag flyttar sen har jag 3 minuter till stallet, tjohoo!!
(null)
Lite nytt åt prinsen! Godis (hans favoriter från StHippolyt), en superbra svampborste som är perfekt att använda efter ett svettigt pass, Bio'Nix till sommarklådan, salvor att testa på Hector's sår på bakbenen. Veterinären säger att jag aldrig kommer få bort det men jag håller hoppet uppe och provar ALLT jag kan!!