FRIYAY

Vilken härlig vecka ändå, tre dagar, en dag ledigt och sen jobba fredag som följs av helg! Ganska skönt ;) Veckan har gått super fort, det har gått bra med mitt knä trots att vissa grejer är svåra och gör ont. Men har iallafall kommit tillbaka till jobbet och med bra kollegor som förstår går det ju bra. 

Har kommit igång med ridningen riktigt bra känns det som, även fast vissa dagar känns lite kämpiga. Värmen gör mig helt matt samtidigt som jag är så glad och tacksam över att sommaren är på G. Redan nu har vi haft helt fantastiska dagar! Njutit för fullt i solen, lyxigt att man kan vara ute så mycket på jobbet också! Men på tal om ridningen, känns riktigt bra just nu. Det är en del som vi båda tappat, jag och Hector under den långa sjukperiod som gått. 

Men nu jäklar, nu tränar vi på! En kvinna som heter Lizzy hjälper mig från marken, min hemma tränare skulle man kunna säga! Tacksam för hennes hjälp! Man skickar bara ett sms en halvtimme innan man går ut och frågar om hon kan komma förbi. Och över 95% av gångerna kommer hon och hjälper mig! Räknar dock alltid med att hon kan ha annat för sig men det känns skönt att kunna bestämma sig så spontant och bara skicka ett sms eller ringa. Ikväll körde vi ett lyckat pass, Hector kändes riktigt fin och Lizzys dotter sa efteråt "det ser så flott ut!" Då blir man ju galet glad eftersom man själv (läs jag) sitter och tänker på allt som är dåligt. Jag har ett galet kontrollbehov och är väldigt pedant. Så därför väldigt skönt att höra sånna kommentarer! Hector var också väldigt nöjd, ni som har häst som tränar regelbundet- visst känner man väldigt väl när hästen känns tillfreds och stolt över sin insats. Även fast passet var jobbigt för Hector märktes det snabbt att han var väldigt nöjd efteråt! Skrittade malligt hemåt med stora steg, öronen pekade framåt hela vägen hem och när matte överöste honom med morötter kunde man märka att han visste att han gjort något bra! <333 

Imorgon blir det nog uteritt! Kanske direkt efter utsläppet, så runt halv tio ungefär. Vi får se om jag orkar eller tar det lite senare :) Hörs imorgon, kram
(null)
(null)
En dag i veckan när jag gick till stallet. Tar cirka 10 minuter, när jag flyttar sen har jag 3 minuter till stallet, tjohoo!!
(null)
Lite nytt åt prinsen! Godis (hans favoriter från StHippolyt), en superbra svampborste som är perfekt att använda efter ett svettigt pass, Bio'Nix till sommarklådan, salvor att testa på Hector's sår på bakbenen. Veterinären säger att jag aldrig kommer få bort det men jag håller hoppet uppe och provar ALLT jag kan!! 


Kommentarer

det ser härligt ut


Kom ihåg


Trackback