Måndag kväll


Första dagen tillbaka på jobbet sen ridolyckan, kändes helt ok under dagen. Svårt att böja mig men det mesta fungerar bra. Tänker bara mer på hur och när jag ska bära/lyfta/böja osv. Inte i onödan helt enkelt! Dock svårt när barnen ville kramas och mysa. Då kan man ju inte säga nej! Man är ju såklart glad att de saknat en. Känns bra :) 

Stängde på jobbet så kom hem strax innan kl 18. Handlade på vägen hem och det fick bli färdig sallad för min del, orkade inte laga någon mat. Var nästan svimfärdig för att jag var så hungrig! Så åt på en gång, njöt en stund ute på altanen med andra ord. Älskar vädret!! <33 Vem gör inte? Helt underbart att sommaren börjar kännas av! 

Efter maten var det dags att åka till stallet. Tog med mig två paket som jag hämtat på Ica, såklart häst prylar, vad annars ;) Ett flugtäcke från Horseware, pälsglans, Aloe vera gel, balsam från K9 och Prob olja :) Gjorde inget med Hector idag, förutom lite rykt samt testade det nya täcket. Eftersom jag slutar som senast på måndagar har jag försökt ha det som vilodag. 
(null) (null)


Kommentarer

Kom ihåg


Trackback