RIP iPhone

Imorse skrev jag från mobilen och nu har paddan fått ta över för några dagar framåt. Varför skriver hon det här undrar ni? Jo nämligen för att min kära lur nu tagit sina sista ringsignaler (haha hemskt dålig metafor kände jag) och nu får jag klara mig utan mobil i cirka 2 dagar. Helt galet hur jäkla beroende man är! När jag insåg att de va kört (tappade den för 3739 gången) och den började få spel, alltså på riktigt började den leva sitt eget liv. Ringde pizzerian, ”någon” snackade med Siri (not me) och plötsligt var telefonen totalt låst då den försökt komma in med fel lösen huuur många gånger som helst!
 
Haha snacka om panik, och en sak är säker- det är väldigt krångligt att försöka beställa en ny lur utan en gammal som fungerar. Så min dag har spenderats med att försöka lösa detta dilemma. Tog mig några timmar där på eftermiddagen, men nu är en ny mobil beställd! Den här gången blev det en Samsung, har lite ånger för det men ska ändå bli liten kul att gå tillbaka till det. Jag kör verkligen varannan med Samsung och iPhone. Jag kommer nog tröttna snabbare på Samsungen men ska ge S9:an en chans. Robin har ju Samsung och skulle aldrig kunna tänka sig något annat. Men jag är ganska öppen för att testa nya modeller och märken. Dock fastnat för just Samsung och IPhone :)
 
Vid fem tiden samlades vi hos mamma och pappa. Där blev det söndagsmiddag och härligt häng på deras altan. Solen värmde lääänge ikväll, så skönt! Men när det börjat svalna lite vid halv åtta drog jag till stallet för att rida ut med Jannika och hennes häst Zorina. Mycket trav och galopp längst grusvägarna, även klättring i skogen och miljöträning i byn. Hästarna var alldeles slut när de kom hem <3 Bra för imorgon väntar vilo dag för Hector. Jag ska nämligen till Strömsholm på clinic. Först jobb sen åker jag och Eva-Mari direkt. Ska bli kul! 
 
Nu- dags att säga godnatt!! Hörs imorgon <3Kommentarer

Kom ihåg


Trackback